ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Είμαστε μια διεθνής εταιρεία αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και σχεδιαστών εσωτερικών χώρων που ειδικεύονται σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών, οικιστικών και δημόσιων έργων.

Αρχιτεκτονική Μελέτη

Οι mk architects αναλαμβάνουν τη μελέτη νέων και παλιών ιδιωτικών έργων, κατοικιών, καταστημάτων, γραφείων, βιομηχανικών χώρων, σχολείων, κήπων, την έκδοση οικοδομικών αδειών και την επίβλεψη της κατασκευής τους.

Κατασκευή

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς που αναλαμβάνουν την κατασκευή κτιρίων και επίπλων καθώς και ιδιαίτερων κατασκευών, μεγάλων και μικρών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου: με το κλειδί στο χέρι.

Βιοκλιματικός Σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε με σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση. Ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις νέες τεχνολογίες και χρησιμοποιούμε φυσικά υλικά εξοικονομώντας ενέργεια και κόστος κατανάλωσης.

AirBNB Κατοικίες

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και τη μετατροπή κατοικιών προς χρήση Air BNB, τη φωτογράφιση, τη διαχείριση καθώς και συμβουλευτικό σεμινάριο ενημέρωσης ιδιοκτήτη.

Έκδοση Αδειών

Διεκπεραιώνουμε φακέλους έκδοσης όλων των οικοδομικών αδειών με κατάθεση στην πολεοδομία και περαίωση, συμπεριλαμβανομένου όλους των μελετών, αρχιτεκτονικών στατικών και μηχανολογικών.

Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων

Αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και την εκπόνηση παλιών και νέων σχεδίων.

Βεβαιώσεις Μηχανικού

Εκδίδουμε βεβαιώσεις μηχανικού για αγοραπωλησίες

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Εκδίδουμε πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης για μισθώσεις ακινήτων, αγοραπωλησίες και επιδοτούμενα προγράμματα.

Εξοικονομώ Κατ’Οίκον

Αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση φακέλου για την ένταξη στα επιδοτούμενα “προγράμματα του εξοικονομώ κατ’οίκον”.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η ταλαντούχα ομάδα των Mk Architects είναι εδώ να εκτιμήσει, να κοστολογήσει και να συμβουλέψει πως να διαχειριστείτε ένα νέο ή ένα παλιο ακίνητο. Με την εμπειρία της, κάθε χώρος έχει αξία.